Bog & idéMorten Storm Piil

Bøger skrevet af Morten Storm Piil

Læs mere om Morten Storm Piil
2 produkter
2 produkter
Tour de France i børnehøjde
STREAM
Tour de France i børnehøjdeMorten Storm Piil
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Tour de France i børnehøjde
Tour de France i børnehøjde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tour de France i børnehøjdeMorten Storm Piil
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Tour de France i børnehøjde

Mere om Morten Storm Piil

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Morten Storm Piil. På listen nedenfor har du de nyeste af Piils bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tour de France i børnehøjde" udgivet af SAGA Egmont - "Tour de France i børnehøjde" udgivet af Mellemgaard

Bøger skrevet af Morten Storm Piil

Du kan bestille to bøger af Morten Storm Piil her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Piils bøger fås i udvalgte formater. Piils bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tour de France i børnehøjde" af Morten Storm Piil

Det er muligt at købe Morten Storm Piils "Tour de France i børnehøjde" som lydbog. Morten Storm Piils "Tour de France i børnehøjde" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Tour de France i børnehøjde" af Morten Storm Piil

Hos Bog & idé er "Tour de France i børnehøjde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Storm Piil