Bog & idéMorten Stræde

Bøger skrevet af Morten Stræde

Læs mere om Morten Stræde
5 produkter
5 produkter
Hsieh
HsiehKlaus Høeck
298,00 DKK
Hæftet
(0)
Hsieh
Arbejder på papir / Works on Paper
Arbejder på papir / Works on PaperMorten Stræde
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Arbejder på papir / Works on Paper
Admiral. Bitumen. Zodiak
BOEGERTILSTAERKPRIS
Admiral. Bitumen. ZodiakFrederik Stjernfelt
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Admiral. Bitumen. Zodiak
Det håndgribelige rum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det håndgribelige rumCourtney J. Martin
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Det håndgribelige rum
Steen Høyer: Landskabskunst III
BOEGERTILSTAERKPRIS
Steen Høyer: Landskabskunst IIISteen Høyer
207,46 DKK
Hardback
(1)
Steen Høyer: Landskabskunst III

Mere om Morten Stræde

Morten Stræde har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Stræde.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Morten Strædes bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Steen Høyer: Landskabskunst III" udgivet af Jens Bertelsen - "Praxis 2004-2008" udgivet af Bogværket - "PRAXIS 2004-2008" udgivet af IKAROS Press - "Arbejder på papir" udgivet af Aristo - "TXTs" udgivet af Royal Danish Academy of Fine Arts

Mere om Morten Strædes bøger

Du kan bestille fem bøger af Morten Stræde her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Strædes bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Stræde er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Strædes "Steen Høyer: Landskabskunst III"

"Steen Høyer: Landskabskunst III" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Jens Bertelsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Praxis 2004-2008" af Morten Stræde

"Praxis 2004-2008" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Stræde