Bog & idéMorten Strange

Bøger skrevet af Morten Strange

Læs mere om Morten Strange
1 produkter
1 produkter
Denmark: A Survival Guide to Customs and Etiquette
Denmark: A Survival Guide to Customs and EtiquetteMorten Strange
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Denmark: A Survival Guide to Customs and Etiquette

Mere om Morten Strange

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Morten Strange. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Stranges seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Morten Stranges bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Denmark: A Survival Guide to Customs and Etiquette" i serien "CultureShock" udgivet af Marshall Cavendish - "Udvikling af strategi i attraktioner " udgivet af Fonden Fyntour

Bøger af Morten Strange

Morten Strange har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Morten Strange bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Strange er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Stranges "Denmark: A Survival Guide to Customs and Etiquette"

"Denmark: A Survival Guide to Customs and Etiquette" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "CultureShock". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Marshall Cavendish.

Morten Strange "Udvikling af strategi i attraktioner "

Hos Bog & idé er "Udvikling af strategi i attraktioner " tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Strange, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fonden Fyntour.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Strange