Bog & idéMorten Tange Kristensen

Bøger skrevet af Morten Tange Kristensen

Læs mere om Morten Tange Kristensen
2 produkter
2 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Morten Tange Kristensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Morten Tange Kristensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Mere om Morten Tange Kristensens bøger

Du kan købe to bøger af Morten Tange Kristensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Kristensen som indbundet. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Tange Kristensens "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ortopædkirurgi" af Morten Tange Kristensen

"Ortopædkirurgi" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Tange Kristensen