Bog & idéMorten Wilhelm Scholz

Bøger skrevet af Morten Wilhelm Scholz

Læs mere om Morten Wilhelm Scholz
1 produkter
1 produkter
Turen går til USA på kryds & tværs
TILBUD
Turen går til USA på kryds & tværsPreben Hansen & Louise Kastrup Scheibel
183,96 DKK229,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til USA på kryds & tværs

Mere om Morten Wilhelm Scholz

Der er forskellige bøger af Morten Wilhelm Scholz tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Scholz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Florida & det sydøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Florida & det sydøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Florida & Det sydøstlige USA " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Morten Wilhelm Scholz' bøger

Morten Wilhelm Scholz har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Morten Wilhelm Scholz fås i flere forskellige formater. Scholz' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Wilhelm Scholz' "Turen går til Florida & det sydøstlige USA"

"Turen går til Florida & det sydøstlige USA" er til salg som ebog. Med "Turen går til Florida & det sydøstlige USA" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Scholz' serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Turen går til Florida & det sydøstlige USA" af Morten Wilhelm Scholz

Det er muligt at købe Morten Wilhelm Scholz' "Turen går til Florida & det sydøstlige USA" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Wilhelm Scholz