Bog & idéMysti Parker

Bøger skrevet af Mysti Parker

Læs mere om Mysti Parker
2 produkter
2 produkter
Drive Me Crazy
STREAM
Drive Me CrazyMysti Parker
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Drive Me Crazy
Jesse's List
STREAM
Jesse's ListMysti Parker
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Jesse's List

Mere om Mysti Parker

Hvis du søger en bog skrevet af Mysti Parker, tilbyder vi et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Parkers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Drive Me Crazy" udgivet af SAGA Egmont - "Jesse's List" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Mysti Parker

Mysti Parker har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Parker som lydbog. Bøgerne af Parker er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Drive Me Crazy" af Mysti Parker

Det er muligt at købe Mysti Parkers "Drive Me Crazy" som lydbog. Mysti Parkers "Drive Me Crazy" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Jesse's List" af Mysti Parker

Det er muligt at købe Mysti Parkers "Jesse's List" som lydbog. Når du køber "Jesse's List" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Mysti Parker