Bog & idéNina Movin

Bøger skrevet af Nina Movin

Læs mere om Nina Movin
4 produkter
4 produkter
Golf på farten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Golf på fartenRasmus Movin Østergaard
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Golf på farten
Krig, kirurgi og kærlighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krig, kirurgi og kærlighedNina Movin
149,36 DKK
HARDBACK
(1)
Krig, kirurgi og kærlighed
A danish Doctor in Love and War
A Danish doctor in love and warNina Movin
149,95 DKK
PAPERBACK
(0)
A Danish doctor in love and war
A danish Doctor in Love and War
A danish Doctor in Love and WarNina Movin
199,95 DKK
Paperback
(0)
A danish Doctor in Love and War

Mere om Nina Movin

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Nina Movin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Movin.
Bøgerne fra Nina Movin udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Golf på farten" udgivet af Historia - "Krig, kirurgi og kærlighed" udgivet af Historia - "Krig, Kirurgi og Kærlighed" udgivet af Historia - "Krig, kirurgi og kærlighed" udgivet af Historia - "A danish Doctor in Love and War" udgivet af Historia - "Krig, Kirurgi og Kærlighed" udgivet af Historia - "A Danish doctor in love and war" udgivet af Historia

Mere om Nina Movins bøger

Du kan købe syv bøger af Nina Movin her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Movins bøger fås i flere formater. Movins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nina Movins "Golf på farten"

Hos Bog & idé er "Golf på farten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Historia , der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nina Movin "Krig, kirurgi og kærlighed"

"Krig, kirurgi og kærlighed" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på kor og er udgivet af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Movin