Bog & idéNis Johannsen

Bøger skrevet af Nis Johannsen

Læs mere om Nis Johannsen
5 produkter
5 produkter
Litteraturens redskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturens redskaberKarsten Møller
233,96 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens redskaber
Greb om grammatikken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Greb om grammatikkenKarsten Møller
188,96 DKK
Indbundet
(0)
Greb om grammatikken
Litteraturens grundbegreber 1
Litteraturens grundbegreber 1Karsten Møller
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens grundbegreber 1
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed
Litteraturens grundbegreber 2
Litteraturens grundbegreber 2Karsten Møller
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens grundbegreber 2

Mere om Nis Johannsen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Nis Johannsen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Johannsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Litterære arbejdsmønstre 1" udgivet af Gyldendal - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Greb om grammatikken " i serien "Greb om" udgivet af Alinea - "Litteraturens grundbegreber 2" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens grundbegreber 1" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens redskaber" i serien "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal

Nis Johannsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Nis Johannsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Nis Johannsen bøger i flere formater. Johannsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nis Johannsens "Litterære arbejdsmønstre 1"

Hos Bog & idé er "Litterære arbejdsmønstre 1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Nis Johannsen "Folkesundhed"

Hos Bog & idé er "Folkesundhed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nis Johannsen