Bog & idéOle Færgeman

Bøger skrevet af Ole Færgeman

Læs mere om Ole Færgeman
1 produkter
1 produkter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Ole Færgeman

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Ole Færgeman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Færgeman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ole Færgeman

Der er fire tilgængelige bøger af Ole Færgeman hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Færgemans bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Færgeman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Færgemans "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Ole Færgeman "Klinisk ernæring"

Det er muligt at købe Ole Færgemans "Klinisk ernæring" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Klinisk ernæring" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Færgeman