Bog & idéOle Østergård

Bøger skrevet af Ole Østergård

Læs mere om Ole Østergård
2 produkter
2 produkter
Det magnetiske guld
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det magnetiske guldOle Østergård
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Det magnetiske guld
Jagten på mayabogen
Jagten på mayabogenOle Østergård
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Jagten på mayabogen

Mere om Ole Østergård

Der findes flere forskellige bøger fra Ole Østergård til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Østergård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutte medicinske tilstande" udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber - "Jagten på mayabogen" i serien "Finns og Oles sandfærdige beretninger" udgivet af Tryfitten - "Aladdin og den vidunderlige lampe" udgivet af Drama - "Det magnetiske guld" i serien "Finns og Oles sandfærdige beretninger" udgivet af Tryfitten

Bøger skrevet af Ole Østergård

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ole Østergård hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Østergård fås bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Østergård udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Østergårds "Akutte medicinske tilstande"

Hos Bog & idé er "Akutte medicinske tilstande" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendals Akademiske Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ole Østergård "Jagten på mayabogen"

"Jagten på mayabogen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Finns og Oles sandfærdige beretninger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tryfitten.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Østergård