Bog & idéOle Pryds

Bøger skrevet af Ole Pryds

Læs mere om Ole Pryds
1 produkter
1 produkter
Neonatologi
NeonatologiOle Pryds
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Neonatologi

Mere om Ole Pryds

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ole Pryds. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pryds' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neonatologi" udgivet af Gyldendal - "Neonatologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ole Pryds

Du kan finde to bøger af Ole Pryds her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Pryds fås kun som hæftet. Bøgerne af Pryds er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Pryds' "Neonatologi"

Det er muligt at købe Ole Pryds' "Neonatologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Neonatologi" af Ole Pryds

"Neonatologi" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Pryds