Bog & idéOle Ras

Bøger skrevet af Ole Ras

Læs mere om Ole Ras
1 produkter
1 produkter
Det lille pindsvin
KUN KLIK & HENT
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pyjamasmanden og andre eventyrOle Ras
82,96 DKK
EBOG
(0)
Pyjamasmanden og andre eventyr

Mere om Ole Ras

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Ole Ras. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ras.
Bøgerne fra Ole Ras kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De medvirkende" udgivet af Lauritz - "Året der gak 2020" udgivet af Politikens Forlag - "Pyjamasmanden og andre eventyr" udgivet af Historia - "Året der gak - ATS 2019" udgivet af Politikens Forlag - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Året der gak - ATS 2018" udgivet af Politikens Forlag - "Nørre Ørslev bys historie " udgivet af Nørre Ørslev Bymandslav - "Torden over Hareskoven" udgivet af Forlaget Lauritz - "Året der gak - ATS 2017" udgivet af Politikens Forlag - "Fars fede kur" udgivet af Politikens Forlag - "Samfundets økonomiske system" udgivet af Det Stenske Forlag - "Svend! Hvor har du gjort af mine trusser?" udgivet af Politikens Forlag - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Oldtimer" udgivet af Historia - "At tænke sig" udgivet af Politikens Forlag - "Pyjamasmanden og andre eventyr" i serien "Dyrefabler for børn" udgivet af Historia Forlag - "Oldtimer" udgivet af Historia - "Realitetens konflikt versus konfliktens realitet" udgivet af Det Stenske Forlag - "Europa - Det store dyr i åbenbaringen" udgivet af Det Stenske Forlag - "Ugens bytte- og nytteværdier" udgivet af Det Stenske Forlag - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i biologiske fagtermer" udgivet af Gad - "At tænke sig" udgivet af Politikens Forlag

Ole Ras' bøger

Du kan købe 23 bøger af Ole Ras her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Ole Ras bøger i udvalgte formater. Ras har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Ras' "De medvirkende"

"De medvirkende" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lauritz.

"Året der gak 2020" af Ole Ras

Det er muligt at købe Ole Ras' "Året der gak 2020" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Ras