Bog & idéOrla Vigsø Sørensen

Bøger skrevet af Orla Vigsø Sørensen

Læs mere om Orla Vigsø Sørensen
1 produkter
1 produkter
Krisekommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
KrisekommunikationOrla Vigsø Sørensen
170,96 DKK
Paperback
(1)
Krisekommunikation

Mere om Orla Vigsø Sørensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Orla Vigsø Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krisekommunikation" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Krisekommunikation" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Orla Vigsø Sørensen

Orla Vigsø Sørensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Orla Vigsø Sørensen fås i samtlige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Orla Vigsø Sørensens "Krisekommunikation"

Det er muligt at købe Orla Vigsø Sørensens "Krisekommunikation" som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Orla Vigsø Sørensen. Bogen er en del af Sørensens serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Krisekommunikation" af Orla Vigsø Sørensen

Hos Bog & idé er "Krisekommunikation" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Orla Vigsø Sørensen