Bog & idéPernille Thorup

Bøger skrevet af Pernille Thorup

Læs mere om Pernille Thorup
0 produkter

Mere om Pernille Thorup

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Pernille Thorup . Bogen har titlen "At tage erfaringer alvorligt". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "At tage erfaringer alvorligt" er desuden tilknyttet serien "Artikel fra Erhvervspsykologi".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Thorup s "At tage erfaringer alvorligt"

Det er muligt at købe Pernille Thorup s "At tage erfaringer alvorligt" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "At tage erfaringer alvorligt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Thorup s serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Thorup , som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Thorup