Bog & idéPeter Bejder og Kim Boye

Bøger skrevet af Peter Bejder og Kim Boye

Læs mere om Peter Bejder og Kim Boye
1 produkter
1 produkter
Fra huguenotter til afghanere.
Fra huguenotter til afghanerePeter Bejder og Kim Boye
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra huguenotter til afghanere

Mere om Peter Bejder og Kim Boye

Peter Bejder og Kim Boye har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Boye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cuba - et land i Caribien" udgivet af GO Forlag - "Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" udgivet af GO Forlag - "Bibi er grønlænder" udgivet af Mañana - "Jeg læser om Spanien" i serien "Jeg læser om lande" udgivet af GO Forlag - "Fra huguenotter til afghanere." i serien "Indvandringens historie i Danmark" udgivet af Systime

Mere om Peter Bejder og Kim Boyes bøger

Peter Bejder og Kim Boye har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Peter Bejder og Kim Boye bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Boye inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Bejder og Kim Boyes "Cuba - et land i Caribien"

Hos Bog & idé er "Cuba - et land i Caribien" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

"Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" af Peter Bejder og Kim Boye

Det er muligt at købe Peter Bejder og Kim Boyes "Mellemøsten - lande og folk bag konflikten" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bejder og Kim Boye