Bog & idéPeter Krustrup

Bøger skrevet af Peter Krustrup

Læs mere om Peter Krustrup
1 produkter
1 produkter
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
297,95 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Peter Krustrup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Peter Krustrup. På listen nedenfor ser du de seneste af Krustrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Boldspil for livet" udgivet af Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Peter Krustrups bøger

Du kan bestille to bøger af Peter Krustrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Peter Krustrup bøger i flere forskellige formater. Krustrups bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Motion og bevægelse i skolen" af Peter Krustrup

Det er muligt at købe Peter Krustrups "Motion og bevægelse i skolen" som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Peter Krustrup. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Boldspil for livet" af Peter Krustrup

Det er muligt at købe Peter Krustrups "Boldspil for livet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Krustrup