Bog & idéPhilippe Sands

Bøger skrevet af Philippe Sands

Læs mere om Philippe Sands
2 produkter
2 produkter
Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg
Fra Øst-Vest-Gaden til NürnbergPhilippe Sands
349,95 DKK
Indbundet
(4)
Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg
Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg
STREAM
Fra Øst-Vest-Gaden til NürnbergPhilippe Sands
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg

Mere om Philippe Sands

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Philippe Sands. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Sands.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" udgivet af Valdemar

Philippe Sands' bøger

Philippe Sands har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Philippe Sands bøger i udvalgte formater. Sands' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" af Philippe Sands

"Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" er tilgængelig som lydbog. Med Philippe Sands' "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" af Philippe Sands

Hos Bog & idé er "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Valdemar.
Detaljer
Fulde navn:
Philippe Sands