Bog & idéRashmi Singla

Bøger skrevet af Rashmi Singla

Læs mere om Rashmi Singla
1 produkter
1 produkter
Veje og omveje til universitetet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og omveje til universitetetBirgitte Elle
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Veje og omveje til universitetet

Mere om Rashmi Singla

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Rashmi Singla. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Singla.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Rashmi Singla

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Rashmi Singla hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Rashmi Singla bøger i forskellige formater. Bøgerne af Singla er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af HansReitzels.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I hjertet af Danmark" af Rashmi Singla

Hos Bog & idé er "I hjertet af Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rashmi Singla "I hjertet af Danmark"

Hos Bog & idé er "I hjertet af Danmark" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "I hjertet af Danmark" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rashmi Singla