Bog & idéRehné Christensen

Bøger skrevet af Rehné Christensen

Læs mere om Rehné Christensen
2 produkter
2 produkter
Kommunalroman
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunalromanRehné Christensen
149,36 DKK
Paperback
(1)
Kommunalroman
Erhvervsfilosofi
ErhvervsfilosofiRehné Christensen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsfilosofi

Mere om Rehné Christensen

Hvis du mangler en bog af Rehné Christensen, tilbyder vi et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalroman" udgivet af Leaky Mansion - "Erhvervsfilosofi" udgivet af Frydenlund - "Erhvervsfilosofi" udgivet af Frydenlund

Bøger af Rehné Christensen

Rehné Christensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rehné Christensen kommer i flere formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunalroman" af Rehné Christensen

Det er muligt at købe Rehné Christensens "Kommunalroman" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Leaky Mansion, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rehné Christensen "Erhvervsfilosofi"

"Erhvervsfilosofi" kan købes online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Erhvervsfilosofi" på din enhed og begynde at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rehné Christensen