Bog & idéReinhard Stelter (red.)

Bøger skrevet af Reinhard Stelter (red.)

1 produkter
1 produkter
Coaching - læring og udvikling
Coaching - læring og udviklingPeter Hansen-Skovmoes
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - læring og udvikling

Mere om Reinhard Stelter (red.)

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Reinhard Stelter (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TEAM - udvikling og læring" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Coaching - læring og udvikling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Reinhard Stelter (red.)s bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Reinhard Stelter (red.) hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. -s bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"TEAM - udvikling og læring" af Reinhard Stelter (red.)

Det er muligt at købe Reinhard Stelter (red.)s "TEAM - udvikling og læring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Reinhard Stelter (red.) "Coaching - læring og udvikling"

"Coaching - læring og udvikling" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af -s serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Reinhard Stelter (red.)