Bog & idéRené Højris

Bøger skrevet af René Højris

Læs mere om René Højris
1 produkter
1 produkter
Churchill
STREAM
ChurchillRené Højris
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Churchill

Mere om René Højris

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af René Højris. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Højris' nyeste bøger.
Bøgerne fra René Højris kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rosser Reeves - manden bag USP'et" udgivet af Roger - "Churchill" udgivet af Roger - "Anthony" udgivet af Roger - "Churchill" udgivet af Lytteratur - "Dan Turèll - samtale og introduktion" udgivet af Roger

Mere om René Højris' bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af René Højris hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Højris' bøger fås i forskellige formater. Højris' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

René Højris' "Rosser Reeves - manden bag USP'et"

Det er muligt at købe René Højris' "Rosser Reeves - manden bag USP'et" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Roger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

René Højris "Churchill"

"Churchill" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roger.
Detaljer
Fulde navn:
René Højris