Bog & idéRené Kural

Bøger skrevet af René Kural

Læs mere om René Kural
6 produkter
6 produkter
Playable
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlayableBettina Lamm
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Playable
Rådhuset i skovbrynet
Rådhuset i skovbrynetRené Kural
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Rådhuset i skovbrynet
Catz
CatzRené Kural
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Catz
Out!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Out!René Kural
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Out!
The Town Hall at the Edge of the Forest
The Town Hall at the Edge of the ForestRené Kural
249,95 DKK
Indbundet
(0)
The Town Hall at the Edge of the Forest
CATZ (UK)
CATZ (UK)René Kural
349,95 DKK
Indbundet
(0)
CATZ (UK)

Mere om René Kural

Der er flere bøger fra René Kural til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kurals seneste bøger.
Bøgerne fra René Kural tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rådhuset i skovbrynet" udgivet af Rhodos - "The Town Hall at the Edge of the Forest" udgivet af Rhodos - "Playable" udgivet af Rhodos - "Out!" udgivet af Dansk Tennis Fond¤i samarbejde med Rhodos - "Apropos - arkitektur, pædagogik og sundhed" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskole

Bøger af René Kural

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af René Kural hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille René Kural bøger i flere forskellige formater. Kurals bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

René Kurals "Rådhuset i skovbrynet"

"Rådhuset i skovbrynet" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rhodos.

"The Town Hall at the Edge of the Forest" af René Kural

Hos Bog & idé er "The Town Hall at the Edge of the Forest" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Rhodos, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
René Kural