Bog & idéRené Preuthun

Bøger skrevet af René Preuthun

Læs mere om René Preuthun
5 produkter
5 produkter
Regnbuens forbandelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Regnbuens forbandelseRené Preuthun
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Regnbuens forbandelse
Dronningen fra Helvede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dronningen fra HelvedeRené Preuthun
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Dronningen fra Helvede
La Corsa Rosa
BOEGERTILSTAERKPRIS
La Corsa RosaRené Preuthun
290,46 DKK
Hæftet
(0)
La Corsa Rosa
Regnbuer over Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Regnbuer over DanmarkRené Preuthun
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Regnbuer over Danmark
La Corsa Rosa
La Corsa RosaRené Preuthun
179,95 DKK
e-bog
(0)
La Corsa Rosa

Mere om René Preuthun

Der findes en del bøger af René Preuthun online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Preuthun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dronningen fra Helvede" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Regnbuens forbandelse" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Regnbuens forbandelse" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Der er et yndigt løb" udgivet af Informations Forlag - "For enden er regnbuen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "La Corsa Rosa" udgivet af mellemgaard - "La Corsa Rosa" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Der er et yndigt løb" udgivet af Information - "De Store Klassikere" udgivet af Algarve

Bøger skrevet af René Preuthun

Der er ni tilgængelige bøger af René Preuthun hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde René Preuthun bøger i samtlige formater. Bøgerne af Preuthun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

René Preuthuns "Dronningen fra Helvede"

Hos Bog & idé er "Dronningen fra Helvede" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

René Preuthun "Regnbuens forbandelse"

Hos Bog & idé er "Regnbuens forbandelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
René Preuthun