Bog & idéRené Preuthun

Bøger skrevet af René Preuthun

Læs mere om René Preuthun
3 produkter
3 produkter
REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje
STREAM
REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøjeRené Preuthun
179,95 DKK
Lydbog
(0)
REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje
La Corsa Rosa
La Corsa RosaRené Preuthun
179,95 DKK
e-bog
(0)
La Corsa Rosa
Regnbuer over Danmark
Regnbuer over DanmarkRené Preuthun
109,95 DKK
EBOG
(0)
Regnbuer over Danmark

Mere om René Preuthun

Hvis du mangler en bog skrevet af René Preuthun, finder du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Preuthun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Regnbuens forbandelse" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "La Corsa Rosa" udgivet af mellemgaard

René Preuthuns bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af René Preuthun hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Preuthuns bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Preuthun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje" af René Preuthun

"REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje" er tilgængelig online som lydbog. Med René Preuthuns "REGNBUENS FORBANDELSE - Den sandfærdige historie om en forhekset cykeltrøje" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

René Preuthun "Regnbuens forbandelse"

Det er muligt at købe René Preuthuns "Regnbuens forbandelse" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Regnbuens forbandelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
René Preuthun