Bog & idéRené Toft

Bøger skrevet af René Toft

Læs mere om René Toft
3 produkter
3 produkter
Slimsvin!
STREAM
Slimsvin!René Toft
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Slimsvin!
Slimsnegle fra det ydre rum!
Slimsnegle fra det ydre rum!René Toft
59,95 DKK
EBOG
(3)
Slimsnegle fra det ydre rum!
Slimmonster
SlimmonsterRené Toft
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Slimmonster

Mere om René Toft

Hvis du er på jagt efter en bog fra René Toft, har du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Toft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slimsnegle fra det ydre rum!" udgivet af KRABAT - "Slimsvin!" udgivet af KRABAT - "Skurkistan" udgivet af Forlaget Petunia

Bøger skrevet af René Toft

Du kan bestille tre bøger af René Toft her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille René Toft bøger i et udvalg af formater. Tofts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

René Tofts "Slimsnegle fra det ydre rum!"

"Slimsnegle fra det ydre rum!" er til salg som ebog. "Slimsnegle fra det ydre rum!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er KRABAT, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Slimsvin!" af René Toft

"Slimsvin!" er tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Slimsvin!" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er KRABAT, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
René Toft