Bog & idéRens Bod

Bøger skrevet af Rens Bod

Læs mere om Rens Bod
2 produkter
2 produkter
The Humanities in the World
The Humanities in the WorldRens Bod
99,95 DKK
EBOG
(0)
The Humanities in the World
The Humanities in the World
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Humanities in the WorldOnora O'Neill
165,96 DKK
Hæftet
(0)
The Humanities in the World

Mere om Rens Bod

Der er mange bøger skrevet af Rens Bod til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bods bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rens Bods bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Humanities in the World" udgivet af U Press - "The Humanities in the World" udgivet af U Press

Bøger skrevet af Rens Bod

Du kan finde to bøger af Rens Bod her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Rens Bod bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bod er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af U Press.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Humanities in the World" af Rens Bod

Hos Bog & idé er "The Humanities in the World" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "The Humanities in the World" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"The Humanities in the World" af Rens Bod

"The Humanities in the World" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Rens Bod