Bog & idéRichard Haugen

Bøger skrevet af Richard Haugen

Læs mere om Richard Haugen
3 produkter
3 produkter
Spesialpedagogisk tilrettelegging i skolen
Spesialpedagogisk tilrettelegging i skolenRichard Haugen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Spesialpedagogisk tilrettelegging i skolen
Relasjonsvansker blant barn og unge
Relasjonsvansker blant barn og ungeRichard Haugen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Relasjonsvansker blant barn og unge
Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utvikling
Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utviklingRichard Haugen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utvikling

Mere om Richard Haugen

Hvis du leder efter en bog af Richard Haugen, kan du købe et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Haugens bogudgivelser.
Bøgerne fra Richard Haugen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utvikling" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Relasjonsvansker blant barn og unge" udgivet af Cappelen Damm Akademisk

Bøger skrevet af Richard Haugen

Du kan bestille to bøger af Richard Haugen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Haugens bøger som hæftet. Haugens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utvikling" af Richard Haugen

Hos Bog & idé er "Barn og unges læringsmiljø 1 : grunnleggende prosesser i læring og utvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Relasjonsvansker blant barn og unge" af Richard Haugen

"Relasjonsvansker blant barn og unge" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på nob og er udgivet af Cappelen Damm Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Haugen