Bog & idéRie Frilund Skårhøj

Bøger skrevet af Rie Frilund Skårhøj

Læs mere om Rie Frilund Skårhøj
1 produkter
1 produkter
Andagter og meditationer med kroppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Andagter og meditationer med kroppenRie Frilund Skårhøj
199,16 DKK
SPIRALRYG
(0)
Andagter og meditationer med kroppen

Mere om Rie Frilund Skårhøj

Rie Frilund Skårhøj har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skårhøjs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Andagter og meditationer med kroppen" udgivet af Re:Source - "Nye redskaber til ledelse af frivillige i praksis" udgivet af anker-bøger - "Ledelse af frivillige" udgivet af anker-bøger

Rie Frilund Skårhøjs bøger

Du kan bestille tre bøger af Rie Frilund Skårhøj her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Rie Frilund Skårhøj bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Skårhøj er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Andagter og meditationer med kroppen" af Rie Frilund Skårhøj

"Andagter og meditationer med kroppen" er tilgængelig online som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Skårhøj, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Re:Source.

"Nye redskaber til ledelse af frivillige i praksis" af Rie Frilund Skårhøj

Det er muligt at købe Rie Frilund Skårhøjs "Nye redskaber til ledelse af frivillige i praksis" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af anker-bøger.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Frilund Skårhøj