Bog & idéRie Larsen

Bøger skrevet af Rie Larsen

Læs mere om Rie Larsen
1 produkter
1 produkter
Iværksætterens juridiske udfordringer
Iværksætterens juridiske udfordringerJesper Lau Hansen (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Iværksætterens juridiske udfordringer

Mere om Rie Larsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Rie Larsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætterens juridiske udfordringer" udgivet af Djøf Forlag - "Håndbog for korledere i rytmisk kirkemusik" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Julesange for de små" udgivet af Attika - "Daginstitutionsledelse - profession og ledelse" udgivet af HansReitzels - "Da smør var guld" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da smør var guld" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Lys i daginstitutioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Fra terapi til pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Da smør var guld" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hele året rundt" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Hele året rundt" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Mere om Rie Larsens bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Rie Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rie Larsen fås i forskellige formater. Rie Larsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rie Larsens "Iværksætterens juridiske udfordringer"

"Iværksætterens juridiske udfordringer" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Håndbog for korledere i rytmisk kirkemusik" af Rie Larsen

Endnu en af Rie Larsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Folkeskolens Musiklærerforening, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Larsen