Bog & idéRie Pedersen

Bøger skrevet af Rie Pedersen

Læs mere om Rie Pedersen
3 produkter
3 produkter
Kvinder har ikke skæg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinder har ikke skægRie Pedersen
157,66 DKK
Hæftet
(1)
Kvinder har ikke skæg
Kvinder har ikke skæg
Kvinder har ikke skægRie Pedersen
99,95 DKK
EBOG
(1)
Kvinder har ikke skæg
Hjertefri
HjertefriRie Pedersen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Hjertefri

Mere om Rie Pedersen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Rie Pedersen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Rie Pedersens bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Truckertøsen" udgivet af Books on Demand - "Mormors lækre opskrifter" udgivet af Books on Demand - "Truckertøsen" udgivet af Books on Demand - "Kvinder har ikke skæg" udgivet af Byens Forlag - "Flet i forvandling" udgivet af Tempa Håndværk - "Kvinder har ikke skæg" udgivet af Byens Forlag - "Hjertefri" udgivet af mellemgaard - "Hjertefri" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Vinduer" udgivet af Libby - "Forurenet jord" udgivet af Karnov Group - "Kurveflet for alle" udgivet af Tempa - "Inspiration for looping and coiling" udgivet af Tempa - "Inspiration til nåle- og løbbinding" udgivet af Tempa - "Fortællende journalistik" i serien "Gyldendals Sprogbøger" udgivet af Gyldendal - "På apostlenes heste" udgivet af Books on Demand

Bøger af Rie Pedersen

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Rie Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Rie Pedersen bøger i samtlige formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Truckertøsen" af Rie Pedersen

Det er muligt at købe Rie Pedersens "Truckertøsen" som ebog. Med "Truckertøsen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Mormors lækre opskrifter" af Rie Pedersen

Det er muligt at købe Rie Pedersens "Mormors lækre opskrifter" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Pedersen