Bog & idéRie Thomsen

Bøger skrevet af Rie Thomsen

Læs mere om Rie Thomsen
5 produkter
5 produkter
Karriere
TAENKEPAUSER
KarriereRie Thomsen
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Karriere
Tænkepauser 97-108
Tænkepauser 97-108Martin Demant Frederiksen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 97-108
Karriere
KarriereRie Thomsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Karriere
Karriere
KarriereRie Thomsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Karriere
Karriere
KarriereRie Thomsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Karriere

Mere om Rie Thomsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Rie Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thomsens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Rie Thomsens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Spor, der forløser" udgivet af Mellemgaard - "Arbejdspapir. Danish fashion and prêt à porter" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Arbejdspapir. Flade billeder" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Career Guidance in Communities" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Vejledning i fællesskaber" i serien "SE vejledningsbibliotek" udgivet af Schultz - "Vejledning i fællesskaber" i serien "SE vejledningsbibliotek" udgivet af Studie og Erhverv - "Filmdivaer" udgivet af Museum Tusculanum - "Leg med snor og ord" udgivet af Gyldendal

Mere om Rie Thomsens bøger

Du kan finde otte bøger af Rie Thomsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rie Thomsen kommer i udvalgte formater. Thomsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rie Thomsens "Spor, der forløser"

Det er muligt at købe Rie Thomsens "Spor, der forløser" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mellemgaard.

Rie Thomsen "Arbejdspapir. Danish fashion and prêt à porter"

Hos Bog & idé er "Arbejdspapir. Danish fashion and prêt à porter" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige) og er udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Thomsen