Bog & idéRiina & Sami Kaarla

Bøger skrevet af Riina & Sami Kaarla

Læs mere om Riina & Sami Kaarla
1 produkter
1 produkter
Tropesommer i Mumidalen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tropesommer i MumidalenRiina & Sami Kaarla
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Tropesommer i Mumidalen

Mere om Riina & Sami Kaarla

Riina & Sami Kaarla har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kaarlas nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tropesommer i Mumidalen" i serien "En historie med Lille My" udgivet af Lamberth - "Den nysgerrige vintergæst" i serien "En historie med Lille My" udgivet af Lamberth - "De strandede sørøvere " i serien "En historie med Lille My" udgivet af Lamberth

Mere om Riina & Sami Kaarlas bøger

Riina & Sami Kaarla har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Kaarlas bøger fås kun som indbundet. Kaarlas bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lamberth.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tropesommer i Mumidalen" af Riina & Sami Kaarla

"Tropesommer i Mumidalen" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i Kaarlas serie "En historie med Lille My". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Riina & Sami Kaarla "Den nysgerrige vintergæst"

Hos Bog & idé er "Den nysgerrige vintergæst" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "En historie med Lille My". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Riina & Sami Kaarla