Bog & idéRikke Alberg Peters

Bøger skrevet af Rikke Alberg Peters

Læs mere om Rikke Alberg Peters
4 produkter
4 produkter
Den skjulte sandhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den skjulte sandhedRikke Alberg Peters
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Den skjulte sandhed
Niemals Vergessen
Niemals VergessenMarie Søgaard Thellesen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Niemals Vergessen
 Anti
AntiRikke Alberg Peters
189,95 DKK
EBOG
(4)
Anti
Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?Jens Aage Poulsen
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?

Mere om Rikke Alberg Peters

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Rikke Alberg Peters. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Peters.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rikke Alberg Peters' bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den skjulte sandhed" udgivet af Klim - "Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?" udgivet af Historia - "Niemals Vergessen" udgivet af Systime - "Niemals vergessen" udgivet af Systime

Rikke Alberg Peters' bøger

Rikke Alberg Peters har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Peters' bøger fås bare som hæftet. Peters' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rikke Alberg Peters' "Den skjulte sandhed"

Det er muligt at købe Rikke Alberg Peters' "Den skjulte sandhed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?" af Rikke Alberg Peters

Hos Bog & idé er "Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Alberg Peters