Bog & idéRikke Dinnetz

Bøger skrevet af Rikke Dinnetz

Læs mere om Rikke Dinnetz
1 produkter
1 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier

Mere om Rikke Dinnetz

Der er flere bøger fra Rikke Dinnetz til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Dinnetz' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Fantastiske familie" udgivet af FADL´s Forlag - "Fantastiske familie" udgivet af FADL

Bøger af Rikke Dinnetz

Du kan bestille tre bøger af Rikke Dinnetz her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Dinnetz' bøger fås i et udvalg af formater. Dinnetz' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rikke Dinnetz' "Sociale medier"

"Sociale medier" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Fantastiske familie" af Rikke Dinnetz

Det er muligt at købe Rikke Dinnetz' "Fantastiske familie" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er FADL´s Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Dinnetz