Bog & idéRikke Elisa Petersen

Bøger skrevet af Rikke Elisa Petersen

Læs mere om Rikke Elisa Petersen
1 produkter
1 produkter
100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historieAstrid Marie Møller Danielsen
1367,96 DKK
SPIRALRYG
(1)
100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie

Mere om Rikke Elisa Petersen

Rikke Elisa Petersen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rikke Elisa Petersens "100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie"

Det er muligt at købe Rikke Elisa Petersens "100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie" som spiralryg. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Rikke Elisa Petersen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Rikke Elisa Petersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Elisa Petersen