Bog & idéRikke Ella Andrup

Bøger skrevet af Rikke Ella Andrup

Læs mere om Rikke Ella Andrup
4 produkter
4 produkter
Wilmas Verden 2
Wilmas Verden 2Ulrika Louisa Bjerregaard
189,95 DKK
EBOG
(2)
Wilmas Verden 2
Hjerteslag
HjerteslagUlrika Louisa Bjerregaard
109,95 DKK
EBOG
(1)
Hjerteslag
Wilmas Verden 3
Wilmas Verden 3Ulrika Louisa Bjerregaard
149,95 DKK
EBOG
(2)
Wilmas Verden 3
Frederikke kommer til at grine
Frederikke kommer til at grineRikke Ella Andrup
149,95 DKK
EBOG
(1)
Frederikke kommer til at grine

Mere om Rikke Ella Andrup

Rikke Ella Andrup har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Frederikke kommer til at grine". Det er Forlaget Petunia, der har publiceret den på dansk. "Frederikke kommer til at grine" er desuden udgivet i serien "Frederikke-bøgerne".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Frederikke kommer til at grine" af Rikke Ella Andrup

Det er muligt at købe Rikke Ella Andrups "Frederikke kommer til at grine" som ebog. "Frederikke kommer til at grine" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Frederikke-bøgerne". Det er Forlaget Petunia, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Rikke Ella Andrup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Ella Andrup