Bog & idéRikke Frank Jørgensen

Bøger skrevet af Rikke Frank Jørgensen

Læs mere om Rikke Frank Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Rikke Frank Jørgensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Rikke Frank Jørgensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Eksponeret" udgivet af Gad

Mere om Rikke Frank Jørgensens bøger

Rikke Frank Jørgensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Jørgensens bøger som hæftet. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rikke Frank Jørgensens "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

Det er muligt at købe Rikke Frank Jørgensens "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Eksponeret" af Rikke Frank Jørgensen

Det er muligt at købe Rikke Frank Jørgensens "Eksponeret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gad, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Frank Jørgensen