Bog & idéRikke Mandrup

Bøger skrevet af Rikke Mandrup

Læs mere om Rikke Mandrup
3 produkter
3 produkter
MEGA-dumt
MEGA-dumtRikke Mandrup
119,95 DKK
EBOG
(0)
MEGA-dumt
MEGA-nice
MEGA-niceRikke Mandrup
119,95 DKK
EBOG
(0)
MEGA-nice
MEGA-klog
MEGA-klogRikke Mandrup
119,95 DKK
EBOG
(0)
MEGA-klog

Mere om Rikke Mandrup

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Rikke Mandrup. Bogen hedder "Ånd". Det er Books on Demand, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rikke Mandrups "Ånd"

Det er muligt at købe Rikke Mandrups "Ånd" som ebog. Med "Ånd" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Dette er en også en skøn bog fra Mandrup, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Mandrup