Bog & idéRikke Pedersen

Bøger skrevet af Rikke Pedersen

Læs mere om Rikke Pedersen
1 produkter
1 produkter
Tid til velfærd?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tid til velfærd?Suzanne Krogh
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Tid til velfærd?

Mere om Rikke Pedersen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Rikke Pedersen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KonteXt 4, Kopimappe" udgivet af Alinea - "Tid til velfærd?" udgivet af Gyldendal - "Eyjafjallajökull - vulkanen der lammede Europa" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Pedersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rikke Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Rikke Pedersen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Pedersens "KonteXt 4, Kopimappe"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Rikke Pedersen. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Rikke Pedersen "Tid til velfærd?"

Det er muligt at købe Rikke Pedersens "Tid til velfærd?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Pedersen