Bog & idéRikke Søgaard Berth

Bøger skrevet af Rikke Søgaard Berth

Læs mere om Rikke Søgaard Berth
2 produkter
2 produkter
Kommunalret for praktikere - 1
Kommunalret for praktikere - 1Rikke Søgaard Berth
739,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalret for praktikere - 1
Kommunale aktieselskaber
Kommunale aktieselskaberBritt Vonger
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunale aktieselskaber

Mere om Rikke Søgaard Berth

Der er flere bøger fra Rikke Søgaard Berth online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Berths seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunale aktieselskaber" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Vandsektorloven med kommentarer" udgivet af DJØF - "Kommunale aktieselskaber" udgivet af Thomson Reuters

Bøger skrevet af Rikke Søgaard Berth

Rikke Søgaard Berth har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rikke Søgaard Berth kan købes i udvalgte formater. Berths bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommunale aktieselskaber" af Rikke Søgaard Berth

Det er muligt at købe Rikke Søgaard Berths "Kommunale aktieselskaber" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rikke Søgaard Berth "Vandsektorloven med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Vandsektorloven med kommentarer" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Søgaard Berth