Bog & idéRikke Strange

Bøger skrevet af Rikke Strange

Læs mere om Rikke Strange
1 produkter
1 produkter
Min hyldest til hesten
Min hyldest til hesten og det hele menneskeRikke Strange
59,00 DKK
e-bog
(0)
Min hyldest til hesten og det hele menneske

Mere om Rikke Strange

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Rikke Strange. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Strange.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Holistisk ledelse - tør du?" udgivet af Books on Demand - "Holistisk ledelse - Tør du?" udgivet af Books on Demand - "Min hyldest til hesten og det hele menneske" udgivet af Books on Demand - "Min hyldest til hesten og det hele menneske" udgivet af Books on Demand - "Min hyldest til hesten" udgivet af Books on Demand - "Min hyldest til hesten og det hele menneske" udgivet af Books on Demand

Rikke Stranges bøger

Du kan bestille seks bøger af Rikke Strange her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Stranges bøger fås i forskellige formater. Stranges bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Holistisk ledelse - tør du?" af Rikke Strange

"Holistisk ledelse - tør du?" er tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Holistisk ledelse - tør du?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Rikke Strange "Holistisk ledelse - Tør du?"

Det er muligt at købe Rikke Stranges "Holistisk ledelse - Tør du?" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Strange