Bog & idéRising Stars

Bøger skrevet af Rising Stars

Læs mere om Rising Stars
3 produkter
3 produkter
Lær at kode 2, Elevbog/Web
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lær at kode 1, Elevbog/WebMads Remvig
161,96 DKK
Indbundet
(1)
Lær at kode 1, Elevbog/Web
Lær at kode 2, Elevbog/Web
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lær at kode 2, Elevbog/WebMads Remvig
161,96 DKK
Indbundet
(1)
Lær at kode 2, Elevbog/Web
Lær at kode 2, Elevbog/Web
Lær at kode 3, Elevbog/WebMads Remvig
179,95 DKK
Indbundet
(1)
Lær at kode 3, Elevbog/Web

Mere om Rising Stars

Der er flere bøger fra Rising Stars til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stars.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lær at kode 4, Elevbog/Web" i serien "Lær at kode" udgivet af Alinea - "Lær at kode Bind 3" i serien "Lær at kode" udgivet af Alinea - "Lær at kode " i serien "Lær at kode" udgivet af Alinea - "Lær at kode" i serien "Lær at kode" udgivet af Alinea

Rising Stars' bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Rising Stars hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Rising Stars bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Stars er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Alinea.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lær at kode 4, Elevbog/Web" af Rising Stars

"Lær at kode 4, Elevbog/Web" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lær at kode". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lær at kode Bind 3" af Rising Stars

Hos Bog & idé er "Lær at kode Bind 3" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Stars' serie "Lær at kode". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rising Stars