Bog & idéRob Marsh

Bøger skrevet af Rob Marsh

Læs mere om Rob Marsh
2 produkter
2 produkter
Anvisning 207: Anvendelse af alternative isoleringsmateriale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 207: Anvendelse af alternative isoleringsmaterialeCarsten Pedersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 207: Anvendelse af alternative isoleringsmateriale
Anvisning 221: Efterisolering af etageboliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 221: Efterisolering af etageboligerJørgen Munch-Andersen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 221: Efterisolering af etageboliger

Mere om Rob Marsh

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Rob Marsh. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Marsh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arkitektur, energi, renovering" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Arkitektur og energi" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Bygninger, energi, klima" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Bolig, miljø, kvalitet" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Bolig og naturlig ventilation" udgivet af Arkitektskolen - "Anvendelse af alternative isoleringsmaterialer " i serien "By og Byg anvisning / SBi anvisning 207" udgivet af By og Byg

Rob Marshs bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Rob Marsh hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Marshs bøger kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Marsh udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rob Marshs "Arkitektur, energi, renovering"

Det er muligt at købe Rob Marshs "Arkitektur, energi, renovering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Rob Marsh "Arkitektur og energi"

Det er muligt at købe Rob Marshs "Arkitektur og energi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rob Marsh