Bog & idéRobert B. Hansen m.fl. (red.)

Bøger skrevet af Robert B. Hansen m.fl. (red.)

Læs mere om Robert B. Hansen m.fl. (red.)
1 produkter
1 produkter
Efraim Syrerens liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efraim Syrerens livRobert B. Hansen m.fl. (red.)
99,56 DKK
Hæftet
(0)
Efraim Syrerens liv

Mere om Robert B. Hansen m.fl. (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Robert B. Hansen m.fl. (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Efraim Syrerens liv". Det er Anis, der har publiceret den på mul. "Efraim Syrerens liv" er desuden en del af serien "Antikken og kristendommen".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Efraim Syrerens liv" af Robert B. Hansen m.fl. (red.)

Det er muligt at købe Robert B. Hansen m.fl. (red.)s "Efraim Syrerens liv" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af -s serie "Antikken og kristendommen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Anis.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Robert B. Hansen m.fl. (red.)