Bog & idéRobert Bresson

Bøger skrevet af Robert Bresson

Læs mere om Robert Bresson
1 produkter
1 produkter
Noter om kinematografen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Noter om kinematografenJ. M. G. Le Clézio
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Noter om kinematografen

Mere om Robert Bresson

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Robert Bresson. Det er "Noter om kinematografen". Den er publiceret af Antipyrine på dansk. "Noter om kinematografen" er desuden tilknyttet serien "øjets bibliotek #1".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Robert Bressons "Noter om kinematografen"

"Noter om kinematografen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "øjets bibliotek #1". Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bresson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Bresson