Bog & idéRobert Descharnes

Bøger skrevet af Robert Descharnes

Læs mere om Robert Descharnes
1 produkter
1 produkter
Dali: The Paintings
Dali: The PaintingsRobert Descharnes
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Dali: The Paintings

Mere om Robert Descharnes

Der er bare én bog af Robert Descharnes tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Dali: The Paintings". Den er publiceret af Taschen på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dali: The Paintings" af Robert Descharnes

Hos Bog & idé er "Dali: The Paintings" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Robert Descharnes skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Descharnes