Bog & idéRobert Gernhardt

Bøger skrevet af Robert Gernhardt

Læs mere om Robert Gernhardt
3 produkter
3 produkter
Fertig ist das Sackgedicht
Fertig ist das SackgedichtRobert Gernhardt
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Fertig ist das Sackgedicht
Toscana mia
Toscana miaRobert Gernhardt
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Toscana mia
Hört, hört!
Hört, hört!Robert Gernhardt
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Hört, hört!

Mere om Robert Gernhardt

Der findes en del bøger af Robert Gernhardt tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gernhardts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsen til Amerika" udgivet af Lamberth - "Rejsen til Amerika" udgivet af Lamberth

Mere om Robert Gernhardts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Robert Gernhardt hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Robert Gernhardt bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Gernhardt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lamberth.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rejsen til Amerika" af Robert Gernhardt

"Rejsen til Amerika" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Rejsen til Amerika" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Robert Gernhardt "Rejsen til Amerika"

Det er muligt at købe Robert Gernhardts "Rejsen til Amerika" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Gernhardt