Bog & idéRobert Klemmensen

Bøger skrevet af Robert Klemmensen

Læs mere om Robert Klemmensen
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Robert Klemmensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Robert Klemmensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Klemmensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger af Robert Klemmensen

Der er tre tilgængelige bøger af Robert Klemmensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Klemmensens bøger som indbundet. Klemmensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Metoder i statskundskab" af Robert Klemmensen

Hos Bog & idé er "Metoder i statskundskab" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Metoder i statskundskab" af Robert Klemmensen

"Metoder i statskundskab" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Klemmensen