Bog & idéRobert Wittman

Bøger skrevet af Robert Wittman

Læs mere om Robert Wittman
1 produkter
1 produkter
Djævlens dagbog
STREAM
Djævlens dagbogRobert Wittman
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Djævlens dagbog

Mere om Robert Wittman

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Robert Wittman. Det er "Djævlens dagbog". Det er JP/Politikens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Djævlens dagbog" af Robert Wittman

Hos Bog & idé er "Djævlens dagbog" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Djævlens dagbog" af Robert Wittman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wittman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Wittman