Bog & idéRoberta Fanti

Bøger skrevet af Roberta Fanti

Læs mere om Roberta Fanti
1 produkter
1 produkter
Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal
Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og talRoberta Fanti
119,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal

Mere om Roberta Fanti

Der er bare én bog af Roberta Fanti tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal". Den er publiceret af Forlaget Mellemgaard på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Roberta Fanti s "Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal"

Hos Bog & idé er "Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal" tilgængelig som ebog. "Jeg skal i første klasse - aktiviteter, lege, skriveøvelser, bogstaver og tal" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Roberta Fanti fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roberta Fanti